FANDOM


előre kellene tisztázni, hogy mi kategória és mi nem - mert pl. a témakörök jellemzően kategória jellegűek --Yaanno 2006. augusztus 1., 18:37 (UTC)

Az egy témához tartozó összes lapot kellene az adott témával megegyező nevű kategóriába helyezni. Majd a fő cikkbe így kategorizálunk: [[Kategória:valami|*]], így majd a kategóriában a fő cikk jelenik meg legelől. NCurse üzenet 2006. augusztus 1., 19:13 (UTC)
A Politikusok szócikk esetére vonatkozóan tudnál egy példát (fiktív) mutatni?

Nem, amíg az ott felvetett ötletemre nincs válasz. Az allapos rendszert támogatnunk kellene, különben, mint most a POlitikusok lapnál, átláthatatlanná válnak a nagyobb lapok. A példám így nézne ki:

  • a Politikusok lapon felsorolnánk a pártokat
  • minden pártra egy allap mutatna: Politikusok/Fidesz...
  • Az allapba kerülnének ezek a listák
  • az allapokat kategorizálnánk így: [[Kategória:Politika]]
  • a Politikusok lap pedig kapna egy [[Kategória:Politika|*]] részt

Erre gondoltam. Ezt a példát lenne sztem érdemes követni minden témában, mert így:

  1. az egyes témájú kategóriában minden lap benne lenne
  2. a témát felölelő fő lap a kategória első helyén állna
  3. követhetők lennének a viták, mert a különböző altémák akár alkategóriába is kerülhetnének

Renélem érthető vagyok, ha nem az a wiki zsargon hibája. :) No meg az enyém... :) ... NCurse üzenet 2006. augusztus 1., 19:40 (UTC)

Világos ez szerintem helyes út --Yaanno 2006. augusztus 1., 19:48 (UTC)

Meg lehetne tudni többet a budapesti ingyenwifiről?--Godson 2006. augusztus 10., 22:39 (UTC)


A "szociális ügyek" címet, "társadalmi kérdésekre" kellene cserélni, mert a "szociális" szó magyarul szűkebb jelentésű, mint a "social" angolul. --Gyfarkas 2006. augusztus 22., 11:30 (UTC)

Kicseréltem a címet, és betettem egy szociálpolitika címszót, ami leginkább szociális ügyekkel foglalkozik...--Gyfarkas 2006. augusztus 22., 11:35 (UTC)

Kedves 81.182.51.234 IP című felhasználó: a Webolitika szót én alkalmaztam arra a témára, amit felvázoltam azon az oldalon. Ha megváltoztatjuk az oldal nevét, ahogy te tetted Webpolitika-ra akkor eltűnik az oldal tartalma, ami a Webolitika alatt szerepelt. Kérlek ne változtasd ezt meg. Köszönöm. attacs 2006. szeptember 3., 14:59 (UTC)

Hello, nem akarom senkinek elvenni a kedvét egy politikai wikitől, csak szólok, hogy van már egy ilyen. Vince

Köszönjük az információt, bár vannak átfedések a 2 wiki tartalma között, pl. magyar politikai pártokról és politikusokról szóló adatok, de nagyobb a 2 projekt közötti különbség: mi nem tervezünk történelemről, szovjet politikusokról, magyar írókról, festőkről írni, hanem inkább jelenleg folyó kampányokra, politikai történésekre szeretnénk koncentrálni. Irányadónk a Kampány Wikia Jimmy Wales által fogalmazott Mission Statementje. attacs 2006. szeptember 7., 17:30 (UTC)

Sajnos, csak most találtam ide.

Majd hozok másokat is!:)) 2011. június 16.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.